U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Informatie

Eerste bezoek

  • In mijn trimsalon zijn nooit klanten tegelijk aanwezig, dit probeer ik absoluut te vermijden in verband met stress onderling en hygiëne. De aandacht gaat dus volledig naar uw hond alleen uit.
  • Als het baasje weg is heb ik een veel beter sociaal contact met de hond en zal de trimbehandeling ook soepeler verlopen waardoor de hond ook weer sneller klaar is om naar zijn baasje te gaan. Wilt u toch liever bij uw hond blijven gedurend de trimbehandeling dan is dat mogelijk.
  • Indien het de eerste trimbeurt voor uw hond is, of deze heeft voorheen een nare ervaring gehad, vermeld dit dan even als u een afspraak maakt. Dan kan ik meer tijd voor uw hond inplannen zodat deze op een rustige manier alles in zich op kan nemen. We willen natuurlijk beiden dat uw hond de volgende trimbeurt weer op zijn gemak naar de hondentrimmer gaat.
  • Als u een pup heeft probeer deze dan zoveel mogelijk overal aan te raken. Regelmatig met een vinger tussen de voetzooltjes en de teentjes doorgaan af en toe met een borstel door zijn vacht gaan zodat het vanzelfsprekend gaat worden voor uw hond. Hoe leuker het de pup allemaal aangeleerd wordt hoe meer plezier de hond eruit gaat halen als deze volwassen is!

Hygiëne

  • Als uw vermoed dat uw hond parasieten heeft vermeld dit dan bij het maken van een afspraak. Zo kan ik meer tijd inplannen voor het schoonmaakwerk en desinfecteren achteraf. Dan is de salon weer schoon voor de volgende klant.
  • Indien u een afspraak heeft zorg dan dat deze van tevoren zijn behoefte heeft kunnen doen omdat een trimbehandeling minimaal een uur in beslag neemt!

Like en volg mijn pagina!

Afspraak maken?

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?